به گزارش سلام لردگان، با گذشت بيش از 8 ماه که از روي کار آمدن دولت آقاي روحاني مي گذرد اين دولت از ابتدا با شعار تدبير و اميد وارد عرصه انتخاباتي کشور شد و توانست پيروز انتخابات شود.
از ابتداي روي کار آمدن دولت جديد برخي جريانهاي خاص در داخل و خارج از کشور با طرح مجدد مسئله فتنه گران در حصر، به دنبال عمومي سازي مطالبات خود در زمينه رفع حصرميرحسين موسوي و مهدي کروبي هستند. اين جريان تلاش دارد رفع حصر را يک درخواست ملي و اجتماعي جلوه داده و از اين طريق زمينه ناآرامي مجددي را فراهم آورد.
اين در حالي است که ميرحسين موسوي و مهدي کروبي بعد از نرسيدن به نتيجه دلخواه در انتخابات رياست جمهوري و با عدم تمکين به قانون و روش هاي قانونيِ اعتراض، بستري براي سوء استفاده گروههاي معاند و برانداز را ايجاد کردند؛ هشتماه ناآرامي در کشور، کشته شدن چند تن از هموطنان در ناآراميها، ضربه وارد شدن به سرمايه اجتماعي، هزينههاي مادي ناشي از آسيب به اموال عمومي، اخلال در روند مذاکرات و چانهزنيهاي ديپلماتيک و بواسطهي آن تشديد تحريمهاي بينالمللي حداقل آسيبهايي است که به واسطه اين بي قانوني به مردم ايران وارد آمد.
اظهارات برخي افراد دولتي و چهرههاي سياسي درباره رفع حصر سران فتنه
با توجه به اظهارات اخير برخي افراد دولتي و چهرههاي سياسي بعضي از جريانها در تلاش مجدد براي آزاد سازي زندانيان سياسي به ويژه زندانيان فتنه 88 به خصوص ميرحسين موسوي و مهدي کروبي دو تن از سران فتنه هستند.
گفتههاي نوبخت معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي و سرپرست معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيسجمهور مبني بر اينکه آزادي زندانيان سياسي و چهره هاي اصلاح طلب در دستور کار دولت قرار خواهد داشت و همچنين اظهارات محمد رضا عارف در ديدار با جبهه اصلاح طلبان در خصوص مذاکرات و چانه زني هاي پنهاني براي رفع حصر ميرحسين موسوي و مهدي کروبي و ساير زندانيان سياسي فتنه 88 حکايت از ايجاد موجي جديد با هدف آزاد سازي زندانيان سياسي در کشور دارد.
با توجه به اين اظهارات جريان هاي مختلف اصلاح طلب و برخي گرو هاي موسوم به دانشجويي هم با صدور بيانيه و تشکيل جلسات متعدد به نوعي در صدد ايجاد فشار بر مسئولين مخصوصا قوه قضايييه براي دست يابي به هدفشان در اين زمينه هستند.
رفتار فتنه گران انتخابات دهم، حوادثي را در کشور رقم زد که موجبات وارد شدن لطمات شديد به منافع ملي و امنيت ملي را فراهم ساخت.
دشمنان به شادماني و رقص و پايکوبي پرداختند و دوستان و دلسوزان کشور به شدت نگران شدند.
با رفتار فتنه گران، دشمنان و در رأس آنها آمريکايي ها و صهيونيست ها، پنداشتند کار جمهوري اسلامي تمام شده و سال 1388، آخرين سال عمر جمهوري اسلامي خواهد بود. بر همين اساس بسياري از صاحب نظران معتقدند که از مواضع و اقدامات فتنه گران بايد به عنوان جنايات و خيانت ها ياد کرد.
پس از اعلام خبر آزادي برخي زندانيان سياسي توسط پورمحمدي وزير دادگستري مصادف با عيد غديرخم ، گمانه زني هايي مبني بر آزادي دو تن از سران فتنه سال ?? که در حصر قرار گرفتند نيز شنيده شد.
البته تلاش براي رفع حصر ميرحسن موسوي و مهدي کروبي در همان روزهاي اوليه حصر آغاز شده بود و نکته جالب اين است که اصلاح طلبان داخلي و معاندين خارجي که در شبکه هاي ماهواره اي بي بي سي فارسي و صداي آمريکا مشغول فعاليت بودند و همچنين رسانه هاي وابسته آن ها در اين رابطه وحدت نظر عجيبي داشتند.
همه افراد مذکور يک خواسته را دنبال مي کردند و در ? سال گذشته با اهرم فشار توسط برخي از فعالين حقوق بشر کار خود را ادامه مي دادند.
بالاخره کار به جايي رسيد تا احمد شهيد گزارشگر ويژه اين نهاد عمومي !با بهانه تراشي و دست آويز قرار دادن برخي احکام صادره در قوه قضاييه، تحت تاثير اصلاح طلبان راديکال و القا سياه نمايي هايي که بر عليه کشور صورت گرفت تلاش کرد تا در مجامع بين المللي وجه ايران را مخدوش کند.
در اين بين سخنراني هاي هاشمي رفسنجاني و سيد محمد خاتمي هم بعد از انتخاب حسن روحاني به طور چشمگيري درکشور با تاکيد بر آزادي زندانيان سياسي ادامه يافت تا با تکيه به بهانه واهي آزادي براي رفع کدورت ها! اين موضوع را به خواسته اي عمومي تبديل کنند.
اتفاقات روي داده در سال ?? ، که به گفته مقام معظم رهبري آغاز کننده ها با اختيار به آن دامن زدند و در ادامه سررشته امور از دستشان خارج شد، دشمنان نظام و انقلاب را به خوبي در شرايط سواستفاده قرار داد و اتفاقاتي رغم خورد که در تاريخ نظام مقدس جمهوري اسلامي ماندگار شد، فارغ از دسيسه هاي خارجي بيگانگاني مانند انگلستان، ساده لوحان داخلي که با تابلوي انقلابي بودن به ميانه ميدان آمده بودند مقصريني هستند که مي بايست در دادگاه جوابگوي رفتارهايشان باشند..
شادماني حاصل از خبر آزادي سران فتنه ، در برخي رسانه هاي داخلي و خارجي و در ميان اصلاح طلباني که تا همين اواخر حاضر نبودند و نيستند فتنه گري سازمان يافته را بپذيرند قابل وصف نيست زيرا اين آزادي مي تواند نقطه پاياني بر تلاشهاي رسانه اي و اصرار بر درخواستي باشد که آنها را در جايگاه حق به زعم خود بنشاند و همين نقطه پايان! شايد سرآغاز فعاليت ها و پيش بردن خواسته هاي نامشروعي شود که در ماهها و سالهاي آينده با کسب اين پيروزي ظاهري صورت بپذيرد.
البته حصر سران مدعي تقلب بيش از ???? روز ،خود نشان از اقتدار نظامي دارد که توانست با کمترين هزينه بيشترين بهره برداري ممکن را انجام دهد هرچند که رسانه هاي اصلاح طلب از بازگو کردن اين موفقيت طفره بروند و دلخوش به آزادي دو تن از سران فتنه، بعد از اينهمه مدت با پروپاگاندا، اقتدار نظام را در اين ميان بيان نکنند.
البته اين رفع حصر مي تواند در وهله اول جنبش سبز و راديکال هاي اصلاح طلب را که در همه اين مدت از اين موضوع اهرم فشاري بدست آورده بودند تا با فرستادن گزارش هاي غير واقعي به مجامع حقوق بشر ، کشور خود را ناقض حقوق مردم نشان دهند را خلع سلاح نمايد و توپ را در ميدان بازي اصلاح طلباني بياندازد که در پناه دولت تدبير و اميد تلاش دارند تا قدم به قدم خواسته هايشان را مطرح کنند و از اين به بعد اين دولت حسن روحاني است که بايد لجام خشم و عصبيت اين گروه را بکشد تا دولت يازدهم با چالش هاي جدي روبه رو نشود و اگر رفتار خلاف قانوني از آنها سربزند قطعا حسن روحاني و دولت تدبير و اميد بايد جوابگوي مراجع ذيصلاح باشد.
هر چند در عرصه بين المللي نيز رفع حصر، خواه ناخواه تاثيرات مثبتي به همراه دارد اما اين سوال مطرح است که آيا حسن روحاني با مهدي کروبي و ميرحسين موسوي اتمام حجت مي نمايد تا شيطنت نکنند!؟
البته جاي تاسف است اصلاح طلبان که با ادعاي همراهي با مردم در زمينه هاي سياسي وارد مي شوند و بزرگترين خواسته شان آزادي دو فردي است که قطعا در حق برخي ديگر از مردم خيانت کرده اند ! اما به ديگر خواسته هاي مردم نظير مشکلات اجتماعي و معيشت و اقتصاد حساسيتي اين چنيني ندارند، و اين خود نشان دهنده اين است که اصلاح طلبان بر اهداف گروهي بيش از حل مشکلات جامعه پافشاري ميکنند
اما نکته بسيار مهمي که در اين بين مغفول مي ماند حق طبيعي قشر عظيمي از مردم است که در روز ? دي ماه به خواسته اي مشروع مبدل گرديد ، و آنهم محاکمه سران فتنه و سيد محمد خاتمي در دادگاه بود که بايد در ماههاي آينده واکنش قوه قضاييه و مسئولين مربوطه به خواسته آنان را مشاهده شود زيرا اگر مصلحت نظام ايجاب کند که براي آرامش يافتن برخي که در آنزمان قطعا آراي حداقلي داشتند ،اينگونه ملاطفت نشان مي دهد احساسات برآمده از خشم انقلابي گروه مقابل که در اکثريت بودند آيا بايد ذبح شود؟
رفتار خاضعانه و برآمده از اصول انقلاب قشر حزب اللهي جامعه نبايد دست آويز تصويب برخي مصالح در نظام باشد ، آيا هوچي گري و هياهوي عده اي که همواره با عبور از قانون با ايجاد چالش هاي جدي در سالهاي اخير سعي داشته اند به اهدافشان برسند تنها راه رسيدن به آرامش در کشور است؟
حسن روحاني و افرادي که ظاهرا ضامن سران فتنه خواهند بود، در آينده بايد پاسخگوي رفتار خارج از عرف اين عده باشند و اميد است دولت تدبير و اميد بر پايه منويان مقام معظم رهبري در صدد اعتدال گرايي براي همه آحاد جامعه بر بيايد و نگاهي جامع به همه مردم داشته باشد.
در هر صورت بايد گفت يکي از ارکان اساسي که مي تواند زيربناي توسعه مشارکت سياسي- اسلامي باشد تجلي آشکار عدالت سياسي و قضايي در نگاه مردم و اذهان عمومي است. در اجتماعي که عدالت در گذر زمان دستخوش تغيير مي گردد و اجراي احکام حق مدارانه با فروکاستن هاي قضايي و سياسي مواجه مي شود، به تدريج مقبوليت سياسي و کلان مورد آسيب جدي قرار مي گيرد. زيرا اجتماع به تدريج مي آموزد که امکان عبور از جرم و خيانت هاي قانوني و الهي در عرصه سياست وجود دارد و حافظه فراموش کار تاريخي طي چند سال مي تواند جرم مجرمين را از ياد برده و رکن مهم عدالت را کمرنگ سازد.
در هيچ بخشي از حقوق اسلامي، جرم، مشمول عفو ناشي از گذر زمان نمي گردد! وانمود کردن به عدم وقوع جرايمي که اجتماع، خود شاهد آن بوده با سوء استفاده هاي ابزاري از آلزايمر تاريخي، اگر چه مي تواند به عنوان يک سياسي کاري بدور از اخلاق براي برخي از جريان هاي خاطي ثمربخش باشد و راهي براي بازگشت بدون پرداخت تاوان به عرصه قدرت سياسي قلمداد گردد، اما عوارض اين پديده شوم و اين بي عدالتي طاغوتي مي تواند اعتماد عمومي و امنيت سياسي و اجتماعي را به شدت خدشه دار کند.
در فضايي که امکان عدول از اجراي حق فراهم باشد، اين خط انحراف از اصول، روز به روز نسبت به حق و حقانيت سياسي زاويه بيشتري خواهد گرفت؛ به عبارتي مي توان گفت که مقدمه اي براي يک هرج و مرج اجتماعي و سياسي است. چرا که فقدان عدالت و ايجاد امکان ارتکاب به جرم در ميان اذهان عمومي آن هم در سطحي وسيع چون راه اندازي و مشارکت در يک فتنه اجتماعي- سياسي با مختصات ملي در ساده ترين حالت و فوقاني ترين سطح از آسيب شناسي رابطه عکس با مفهوم امنيت اجتماعي دارد.
البته محسني اژه اي سخنگوي قوه قضاييه در نشست خبري اخير خود خيال همه را در اين رابطه راحت کرد و گفت:ما در مورد زندانيان به مناسبتهاي مختلف عفو داريم و چون متهمان امنيتي و فتنه عفو گرفتهاند، در عيد قربان و غدير هيچ عفوي در اين خصوص نداريم. البته راجع به ساير زندانيان در اين ايام عفو خواهيم داشت، ولي عفو امنيتي نداريم.
خبرنگاري پرسيد آيا گمانهزنيها درباره آزادي موسوي و کروبي در اعياد پيش رو صحيح است؟، اژه اي گفت: اين گمانهزنيها درست نيست و هيچ اتفاق خاصي در اين زمينه رخ نداده است.
حمايت عارف از رفع حصر سران فتنه 88
همچنين به تازگي در همين رابطه محمد رضا عارف در خصوص رفع حصر موسوي و کروبي، اظهار کرده است: يکي از مهم ترين مطالبات مردم از دولت يازدهم، پيگيري رفع حصر موسوي و کروبي در اولين زمان ممکن است.
وي افزود: مردم و فرهيختگان جامعه از دولت يازدهم و بخصوص آقاي روحاني خواستار پيگيري جدي تر در رفع حصر موسوي و کروبي هستند.
عارف تصريح کرد: مردم در رفع حصر موسوي و کروبي به دولت يازدهم اطمينان کنند و بزودي اين پيگيري ها به نتيجه خواهد رسيد.
انتهاي پيام/